View Single Post
Staro 18.12.2008., 11:04   #15
judexcuriae
Registered User

judexcuriae's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
"Settings/Connectivity/ i daje mi Bluetooth,Usb,Mobile networks,Internet settings" e udji u moible networks i najzadnje ti je to sto sam ti rekao
ma to san napravila i nista,vec sam napisala da mogu prebacivati podatke sa mob.na PC,ali sa PC na mob. ne mogu jel netko čita šta piše

Citiraj:
Autor Xenomorph Pregled postova
@xulos hvala ti

@judexcuriae Kabel ti je "DCU-60"
hvala,li odlučih kupit čitač kartice,jeftiniji je,a ista svrha se moze ostvariti ka i s usb

Citiraj:
Autor amaric Pregled postova
Pozdrav! Može netko reći kakav je S302 za slušanje muzike? Pretpostavljam da je W serija bolja, ali da li je ok ili ipak ima značajnih nedostataka?
hmm pa meni osbono je ok.ikao sam malo navikla na bolji zvu,ali nemos sve za tako malo love-->
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ukljuci na mobu da si vidljiva svima ... ( bluetooth/visibility)

@ xeno --> "Settings/Connectivity/ i daje mi Bluetooth,Usb,Mobile networks,Internet settings" e udji u moible networks i najzadnje ti je to sto sam ti rekao
ma to san napravila i nista,vec sam napisala da mogu prebacivati podatke sa mob.na PC,ali sa PC na mob. ne mogu jel netko čita šta piše

Citiraj:
Autor Xenomorph Pregled postova
@xulos hvala ti

@judexcuriae Kabel ti je "DCU-60"
hvala,li odlučih kupit čitač kartice,jeftiniji je,a ista svrha se moze ostvariti ka i s usb

Citiraj:
Autor amaric Pregled postova
Pozdrav! Može netko reći kakav je S302 za slušanje muzike? Pretpostavljam da je W serija bolja, ali da li je ok ili ipak ima značajnih nedostataka?
hmm pa meni osbono je ok.ikao sam malo navikla na bolji zvu,ali nemos sve za tako malo love

Zadnje izmijenjeno od: Router. 18.12.2008. u 11:29.
judexcuriae je offline   Reply With Quote