View Single Post
Staro 18.12.2008., 01:02   #952
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Dobih HD4870 PCS+ u zamjenu, ja happy

Photo Centar u Hondlovoj je dno dna.

Na tvom mjestu bi ih redovito zva na telefon i gnjavija da mi to riješe.
Naravno, ukoliko ti zamjene uređaj drugim, imaju ti dati i puno jamstvo.
Ako nemaju 710-ce, imaju ti zamjeniti s nekim istih ili boljih karakteristika ili vratiti novac (koji si platio za njega u dućanu).

Najbrže riješenje je da odeš tamo i porazgovaraš "mano 'a mano" , no zbog udaljenosti nije isplativo ići tamo samo zbog toga
Vjeruj mi ne da mi se vise zafrkavati s onom tetom sto se javi.Daju oni garanciju novu ,ali sto mi to vrijedi kad su na svoju ruku poslali model koji ja ne zelim.Novce su rekli da ne mogu vratiti.Razmisljam da ih prijavim drzavnom inspektoratu ,a ako treba ici cu u emisiju na HRT-u Potrosacki kod.Kazem ti ljepo sam im zadnji put objasnio da zelim novi uredaj koji je "made in Japan" i da ga njihov serviser dobro istestira prije nego ga posalje.Kad mi je stigao uredaj na papiru samo pise da je zamjenjen novim.Znali su koliko sam dugo cekao na rijesavanje problema s A710 i posalju mi neispravan A720 koji nisu mogli ni pregledati prije slanja.Sto je najljepse govore da su na potpunom novom uredaju promjenili Optical unit i taj sad navodno radi bolje nogo novi iz tvornice.Moze li mi tko dati link gdje su clanci zakona u kojima pise da ne mogu raditi to sto rade ,pa da im ljepo to posaljem mailom.Da idem gore zbog toga mi se ne isplati ,a i sumljam da bih se gore mogao suzdrzati da ne napravim nered.
HAL 9001 je offline   Reply With Quote