Citiraj:
Autor Valg
Za zotac nisam siguran, al za sapphire sam siguran da će još dugo biti ATi only, jer je sama firma od početka u začecima pripadala samom glavnom odjeljenju ATi, no kako je kasnije bilo, dala sbi slobodu i ime, te je najjači ATijev brand izdavač... S razlogom su već tako dugo tu, jer stvarno daju dobre kartice.. Ništa "spešl", al dobre, sa dobrom garancijom...
|
To je irelevantno za moj post (a i za pricu u cjelosti) kada se radi o principu.
Naravno da postoji razlika izmedju
casea i
casea, ali je preocito da nisu u istoj (i pocetnoj) kashi, recimo, brand kojeg je stvorio i razvija sam proizvodjac kao kanal distribucije (veca sredstva) i recimo, mali Perica koji je od dzeparca mame i tate odlucio sam raditi PCB-e ili drugacije farbati originalne.
Poanta je da je kriza i da je diverzifikacija dobra. Neovisno jesu li nVidijasi najavili zvijeri ili ne. To su i tako sve papirnati tigrovi PR-a, tek kada ugledaju sunce onda cemo pricati tko je bolji. Za sada ATI odredjuje pravila, a nVidija, cini mi se, slijedi...
Sa (najbitnijeg) stajalista
consumera, odluka XFX-a je vise nego dobrodosla. Gledajte kaj je takva odluka ucinila za Gainward...