View Single Post
Staro 17.12.2008., 00:07   #1467
bacyc
mučko đubre
Moj komp

bacyc's Avatar

Datum registracije: Apr 2005

film je totalna kopija die hard 4. hack the planet + geek koji spašava dan. i to im još nije bilo dosta, pa su maznili malo i iz terminatora. također ima dosta krajnje nerealnih scena. pametan komp odlučio djelovati na svoju ruku, ok sve je uredu, to je tema filma, ali na koju foru može prekinuti žicu u dalekovodu i tom žicom pogoditi čovjeka. ta mi je scena najgluplja, ali ima još takvih primjera. gluma je loša. čak mi je i monaghan bila loša koja je inače ok. općenito nemaštovit, dosadan već viđen film

EDIT: pogledao sam i dark city. e to je dobar film.
-->
pogledao eagle eye.

kako je to meni loš film. Shia LaBeoufa sam gledao još jedino u transformersima i neznam gdje mi je bio lošiji. zašto mi je film loš pogledajte u nastavku, ali jedino ako ste gledali film, jer vama se možda svidi pa da vam ne shebem doživljaj.

film je totalna kopija die hard 4. hack the planet + geek koji spašava dan. i to im još nije bilo dosta, pa su maznili malo i iz terminatora. također ima dosta krajnje nerealnih scena. pametan komp odlučio djelovati na svoju ruku, ok sve je uredu, to je tema filma, ali na koju foru može prekinuti žicu u dalekovodu i tom žicom pogoditi čovjeka. ta mi je scena najgluplja, ali ima još takvih primjera. gluma je loša. čak mi je i monaghan bila loša koja je inače ok. općenito nemaštovit, dosadan već viđen film

EDIT: pogledao sam i dark city. e to je dobar film.

phenom x3 435@phenom II x4 2900mhz big typhoon
asus m4n8 pro
2*2gb gskill
vtx ati radeon hd 5850
wd 640 aaks, blue
LG 42N
SEASONIC 380W
mx-518, Logitech wave
samsung 225bw

bacyc je offline   Reply With Quote