View Single Post
Staro 16.12.2008., 22:02   #2379
Angelus
A mighty pirate!

Angelus's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
@skyman ja sam reko da meni igra pojede 95% rama a zato ima i razloga reza je 1920x1200 i sigurno da vise rama trosi... a moguce je da mi neki program iz pozadine mazne tonu rama makar sumnjam jer meni hladan start mazne 43% rama tj oko 1.7Gb jbg vista dere...
Da ti kazen jos nesto dragi prijatelju na xp ne bi nazad ni da mi plate... Xp mi se rusio bar 2x tjedno a vista mi radi vec 1god bez i jednog crasha... a sad sto vista nosi vise rama i vise drugih stvari bas me zaboli lijevo jaje...
Realno nijedno nije baš bajno,trebalo bi GTA IV opalit na Linuxu ,ali nažalost W.I.N.E. ne podržava GTA IV

Nego,čuj istina Vista se manje ruši,barem meni,i što mi se uistinu sviđa jest što end task treba kliknut jednom do dvaput,za razliku od XP-a u kojem je bilo (End task,OK)X20!

No velike negativne strane su papanje rama,dakle općenito lošiji performans u igrama

A GTA IV nisam izvrtio na kompu,još čekam kupnju originala,a i ne želim se upuštat sad pri kraju polugodišta,imam još 2 predmeta za orgovarat a ak zavrtim gta još ću ocjene bacit u mulj

tako da,preko ferija,niko ide u ekšn...fueled by E6300@2,46ghz,Sapphire 4850(ATI Cat 8.12 driveri) i 2,5 gb rama,možd 4 ak mi se bude dalo odvojit od fonda za Kawu 250R
Angelus je offline   Reply With Quote