View Single Post
Staro 16.12.2008., 20:43   #348
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Bio danas popodne u HGšrotu i imaju ih na tone.....navalite, ozbiljno!!
da bio i ja...imaju ih, ali velim za ovu BFG sa 10 (beznacajnih) godina garancije

EDIT: pokupih danas zadnju BFG-icu...

1.stvar...kutija razorena.
2. najlon je rucno zatezan na kutiju(nesto tipa vrucim nozem) i vidi se a je plastika topljena. ona naljepnica koja bude na plasticnoj foliji unutar kutije je razderana sva, ali kao priljepljena natrag .
3. grafa izgleda netaknuto, ali su se ocrtavali otisci na njoj(vidljivo prebrisavani)
4. kad sam izlazio iz HG spota lik koji je bio na pultu, koji mi je i dao tu grafu me je jako sumnjivo gledao kada sma izlazio van, cak je bio kod vrata...
5. ugl. imam jako cudan osjecaj u vezi ovoga svega, ali nadam se da je sve u redu, a i kaj ak su ju malo zavrtili na kakvom Kvadu.

Grafu isprobao. Super zadovoljan sam, Far Cry 2 vrtim na 1600x1200 na very high sve i 2aa bez ikakvih trzaja, nekih 40-50 fps-a konstantno...ja zadovoljan. Još da je proc...al nece, ovo je najdalje sto idem sa nadogradnjom. Grafa je pila, neucjna je doslovno, cak je tisa od bivše 3870, na 45% u igrama temperatura mi je bila max 67 stupnjeva. ...Zakon...moj ubod godine

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.12.2008. u 23:23.
Halos je offline   Reply With Quote