View Single Post
Staro 16.12.2008., 19:17   #2362
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni recimo rezu rikta bez frke, al teksture ne mogu stavit na više od MEDIUM, ona prva stavka (ne znam sad kak se zove, view distance valjda) mi ide najviše do 60 mislim (tu mi iskoristivost GPU memorije bude 503 MB i dalje mi ne dopušta).
Ne vidim nigdje mogućnost uključivanja AA, stavim rendering na max al svejedno se vide neispeglani rubovi.
Da mogu stavit te teksture na jače, igra bi izgledala bolje, a ovak imam poprilično mutne teksture sa gadno kockastim rubovima.
Igra je previše zahtjevna za izgled koji nudi, ne kažem da je loša grafika, al za ovakve monstruozne HW zahtjeve....
Zašto mi ograničavaju gfx postavke na temelju gpu memorije?
Na meni je da izaberem između performansi i izgleda. Možda ja baš hoću vrtit sve na max, pa makar to bilo na 15 FPS-a.
Znači za kriterije jednog Cryteka, moja konfa je dovoljna za pokrenut Crysis na high/very high detaljima (uz malo tweaka i OC-a), ali po jednom Rockstaru() moja je konfa kanta?

Na stranu sa kukanjem, šta je tu je, bitno da je GTA bolji nego ikad, ludo je zabavan, a moram priznat ponašanje autiju i osjećaj vožnje mi je realniji i zabavniji neg u nekim današnjim tzv arkadama/simulacijama vožnje.
A što se gore navedenih nedostataka tiće, bit će tu još zakrpi i fixova, makar, uz gameplay koji GTA4 pruža, jebe mi se živo za grafiku.
Atrax je offline   Reply With Quote