Za početak
shaggy zbog ovakvih kao što si ti obožavam reklamacije, prvo i osnovno da te naučim nećemu, a to je da je
KUPAC dakle osoba od 1-101 godine UVIJEK u pravu, a tvoja je dužnost kao trgovac/prodavač biti ljubazan i susretljiv, u slučaju da nisi (barem u mom slučaju) i da se odnosiš prema meni na način na koji se ne bi smio odnosit zvao bi ti šefa i dobro bi se pobrinuo da te kazni, bilo na način da ti skine s plače ili na neki drugi način.
Citiraj:
Autor shaggy
Ili klinac ujutro kupi tintu za printer, neuzme račun i dođe popodne sa svom rasturenom kutijom "jel ja mogu zamjeniti ovu tintu, ta nepaše u moj printer?", onak NEE
|
Onak klinac je dao lovu za tu tintu i bio to on ili šef države prava su im ista! Osim toga ovo pokazuje koliko si samo neprofesionalan.
Osim toga kad daješ neki proizvod on se sa bar kod čitačem memorira tako da se veže uz račun, a to je između ostalog i zbog vašeg dobavljača a ne samo zbog kupaca.
Ja gdje god sam došao bez računa uz malo lijepih riječi sam dobio kopiju računa i nikakvih problema nije bilo, ali očito si ti iznad tog klinca pa ga iebeš bez prava no dobro.
Citiraj:
Roba koju kupite preko web shopa imate ja mislim pravo 14 dana na reklamaciju i to na fizička oštećenja ili nekog nedostatka.
|
Misliti je....... tak da nakon tog mislim; dalje ne čitam.
Citiraj:
Neispravna roba uvijek se naravno mijenja za isti artikl, ali postoji mogućnost u dogovoru sa servisom da se zamjeni za neki drugi, po mogućnosti skuplji artikl , (ali od ovog artikla koji reklamirate morate imate komplet neoštećenu ambalažu,sve što ste dobili do zadnjeg papirića i naravno račun i garanciju), ali novci se NE vraćaju
|
Kupim komp kod vas i ne dobijem ambalažu, sad ćeš reć da ima naljepnica, srećom pa se ona smije skinut i ostaje garancija (provjereno), samo muljaža sa tim prolazi kod onih koji to ne znaju..
I šta da recimo neka firma kupi 20 CRT monitora, oni bi kao morali imat kutije, pa šta ti je, kakve veze kutija ima sa proizvodom osim što u njemu dolazi.
Citiraj:
Artikl ako se zamjeni za drugi, garancija onda vrijedi od prošlog artikla tj. stara garancija (jer tak bi onda svi pri kraju garancije sredili artikl da ode na servis, zamjenit za drugi i nova garancija, E NEMOŽE)
|
Ma nemoj, e pa MOŽE. Jer uz novi proizvod ide i nova garancija, to su neka tvoja ili od tvoje firme pravila, naravno možeš sa tim muljat ali ne svakoga.
Citiraj:
Mislim dosta ljudi takve stvari ne kuži jer neradi takav posao, da se u nekim od tih dućana zaposli onda bi ga tek vidio jel bi tak pljuvao po firmi ili najgore po zaposlenicima koji su najmanje krivi (jer oni kak dobiju naredbu tak mora biti, ako slučajno napraviš nešto što nisi smio, npr. zamjenio tak neki artikl a nisi smio, taj artikl plačaš i možeš si ga slobodno uzeti pa ćeš slijedeći put radit kak ti se kaže)
|
Ne kuži dosta ljudi svoja prava pa ih jebete ko mlade majmune, a što se zaposlenika tiče svako ima svoj zakon od njih, i to mene ni najmanje ne zanima, ako nisam zadovoljan sa trgovcem/prodavačem uvijek je to netko iznad njega.