Mad_Duke
Meni nema smisla kupovati Televiziju/Monitor sa 1080p ispod veličine tv-a od 50"
Mislim gdje je udobnost gledati 42" tv sa 1.6 m, navodio si još neke monitore manjih dijagonala, pa to je bolan jednostavno smješno.
Ja (nazovi prosječan korisnik, ali samo zato jer sam iz BiH i korisnik HT-Mostara) sam kupio televizor da bi mogao uživati, uživati u veličini slike pod jedan, i uživati tako da mogu samo sjesti/leći na trosjed i pustiti film i jednostavno uživati. Nisam ga kupio da bi se morao svaki put primicati se televizoru, naprezati oči da bi obuhvatio cijelu sliku sa 1.6 metara.
Reci ti šta god hoćeš ali ja nikako ne bi mogao gledati 42" sa 1.6 metara zbog istog razloga zašto u kinu ne sjednem u prvi red.
Ti si tu govorio da imaš 20/20 vid, ali ako tako nastaviš sumnjam da će još dugo biti takav.
Po tvome ako se dovoljno približiš bez obzira na veličinu ekrana onda možeš uživati u svim prednostima full hd-a, a to što gubiš vid i udobnosti nije bitno???
Mislim onda zašto ne napraviti mp4 player sa ekranom od 4" i full hd-om??? Mislim po tvom ako se dovoljno približiš i to bi bilo uredu. (uzeo sam 4" radi apsurdnosti situacije).
Samo se ne obazirite na mene, ja i onako nemam pojma (prosječni sam korisnik

), ali sam ipak u stanju shvatiti kada netko zna više od mene.