View Single Post
Staro 16.12.2008., 00:34   #1282
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp

Nani's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Moram se ispricati svima kompletno jer zaboravljam da imate DVB-T, i da vam je lakse imati integriran digitalni tuner nego ga zasebno kupovati.

@Gilbert i Mymoon

Oba ste u pravu sto se tice potrosnje, naime i plasme i LCD-ovi imaju skroro duplo manju potrosnju kad se postave u kalibrirani Cinema mode.
Novi LCD-ovi kao sto su Sasmug 956 ili Sony X4500 koriste LED tehnologiju, dakle imaju pozadisnka osvijetljenja koja gore po potrebi za razliku od non-led pozadinskih osvijetljenja koja gore non-stop.
Naravno Cinema mode smanjuje osvijetljenje pa je i potrosnja reducirana.

Kolega Gilbert sto se tice kupocine za te pare taj Scarlet uopste nije los, na tebi jos ostaje da odes i istestiras ga sa nekim skupljim modelima sa SD(mpeg spotovi svuceni sa p2p mreze ili usnimljeno nesto preko analognih tv tuner kartica) i HD materijalom (mkv sa visokim bitrateom preko 10KB za 720p odnosno oko 14 za 1080p materijal. Sto veci bitrate bolje ce simulirati originalni blu-ray kao i sam kontrast i boje tv-a. Testiras ga kao musho da znas sta kupujes.

@imatic
Za 4,5k kuna moze proc Samsung 32a456 sa DVB-T Tunerom, Sony 32V4500 ima jos i MPEG4 tuner.

@musho
Uvjek sam se pitao kako makedonci tako lijepo i pisu i pricaju ex-yu jezike, ja tuta muta ne znam 2 rijeci makedonskog
Drago mi je da si zadovoljan i da si ustedio love
Sretno sa novom telkom i hvala
Nani je offline   Reply With Quote