View Single Post
Staro 15.12.2008., 22:01   #402
makaza
Premium
Moj komp

makaza's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
...ovako,kupio sam 260gtx,maxcore,ocx a prije nje sam imao gainward 4870gs i sapphire 4870 i svatko tko uspoređuje 4870 i 260 je u najmanju ruku bedak.ovo je čisto laički osvrt normalnog usera koji nema baš puno pojma ali može dati neko mišljenje.
..uninstal iz control panela,driver cleaner i driveri sa cd kojeg sam dobio uz grafu.prijašnji vlasnik mi je rekao da poslije atia najbolje friški windowsi,da bu možda sporije išlo,ali ništa ne šteka,več dapače leti.
..pokrenuo crysis,waw,cod4,assasins...milina.inače su mi se znale,kao da prelamaju ekran,pokazivati crte,na warheadu ozbiljno cukat,vjerojatno zato što sam imao uključene visoke postavke ali sa ovom ništa,čak i sa malo jačim postavkama.

..netko je na ovom topicu uspoređivao gainward4870gs sa 260...e to mi je bilo presmiješno,pogotovo sada.nakon sat vremena krize max temp 66c a zvuk je kao da na gainwardici imate vent na 40% sa isključenim malim ventom,o temperaturama na tim postavkama dotične neću niti pričat.

..uglavnom,grafa je skupa ali nema tih para koji vrijede više od mojih živaca i možda,al stvarno možda,provirim u onu zelenu ikonicu sa desne strane.
makaza je offline   Reply With Quote