View Single Post
Staro 15.12.2008., 21:38   #884
joga bonito
Premium
Moj komp

joga bonito's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
khmmmm....

imam problema sa pokretanjem single playera. odem u igru, solo, odaberem tezinu, i nista se ne dogada !

probavao sam radit folder players, pa unutra stavit profiles pa unutra folder sa mojim imenom i txt naslova active. za cijeli folder maknut read only. odem u igru i opet ista stvar !
to mi se dogodilo odmah kad sam usao u igru. nakon toga sam procitao na game spot forumu da se iz activision foldera treba obrisati codwaw(nesto); (ali ne game launcher... nesto drugo), pa radit profile itd. onda sam dosao na ideju da napravim ovo sto sam gore opisao.
za sad te ideje itd. ne rade. !

EDIT:

uspio sam rijesiti. hvala svimak oji su imali namjeru pomoci

ovako ide... (za xp)

c- documents and settings- (staviti da se prikazu hidden folderi)- vas profil- local settings - aplication data - activision - cod waw- players- profiles - unutra obrisati sve sto ima, napraviti folder sa svojim imenom i napraviti txt. imena active. uci u taj txt i staviti ime koje je na folderu s vasim imenom.
i to je to !

vrlo vjerojatno je to bilo negdje opisano, samo ja kacim iz 10-te pa ce i ovo gore valjda nekome pomoci !

pozz !

ej thx na postu i ja taman instaliro CoD 5 i isti problem imo i reko sta je sad u odma da vidim sta ima na forumu i procito tvoj post, isto to napravio i evo odma radi, hvala, pozz
joga bonito je offline   Reply With Quote