Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 15.12.2008., 20:46   #20
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo UPDATE: instalirao sam si GPS program TOM TOM 6.0 i pripadajuće mape, ali nisam uspio naći detaljiju mapu za HR već samo opčenitu za Istočnu Europu gdje je mapa za HR sa pokričem od svega 44% tako da to i nije baš bajno, ali dok ne nađem nešto bolje poslužit će!
Danas sam isprobao dotični program u praksi, u zagrebu, i moram priznati da sam iznenađen koliko je mali lag, svega možda 0.5 - 1 sec, ali to je situacija u gradu, dok je situacija van grada malo drugačija priča, tu je lag zamjetniji i to 2 - 5 sec, možda se to ne čini puno ali ako uzmete u obzir brzinu....... sami izračunajte kako je lako promašiti skretanje, no to na stranu, i demo dalje, recimo izračun nove rute u slučaju krivog odnosno ne pravodobnog skretanja, tu sam opet ostao zapanjen, jer mu je za tu operaciju potrebno tek nekih 3 - 6 sec, dakle otprilike prođete u gradu manje od 100m i on već daje novu rutu!
Eto toliko za sada, nadam se da ću uspjeti nabaviti i neke druge programe za navigaciju pa ću vas i o njima obavijestiti!
P.S. slobodno dajte svoja iskustva sa istim ili sličnim programima!!!!!!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote