View Single Post
Staro 15.12.2008., 18:40   #153
baja 003
Registered User

baja 003's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
mi smo stucnjaci u dogovaranju koje smo vise puta pokazali

wolf, stvarno vise neznam zasto da drzim [PCe] pored svog nicka dok igram po netu. ja necu pricat iza tvojih leda pa cu odmah ovdje reci prema svima. ukoliko zelis da nesto bude od tog "clana" ili "guilda" kako god to zoves, organiziraj to kako treba. jer mi se neda svaki put ponadat da ce bit nes od war-a da bi netko zauzeo moje mjesto ili da su protivnici cheateri.
neznam kako je prosao ovaj war od prije par minuta ali vidim da je baja003 brzo izaso. nisam ga stigao pitat zasto jer je otiso sa xf-a. mozda mu se i zurilo.
sry sto ti ovo moram ovako reci, ali jbg ako nitko nece, netko mora. i to sam uglavnom ja u svojoj okolici.

jedna preporuka: ip i pass daj samo onima koji trebaju ici u taj war, a ne da bude navala ko maloprije
Sto se mene tice ili je je***la struja, prije ce biti da je brat dosao pa me potrao s kompa
A sto se tice klana protiv kojeg smo imali war(BlueDevil): stvarno su se poboljasli, a mi inace nismo nest na warovima jer smo za war totalne NooBine, a to vrijedi i za ostale klanove jer stojimo ovak na warovima: Wins:0
Loses:2-3
P.S. po meni klan je just for fun jer smo mi neorganizirani a wolf nezna protiv kog dogovara warove!

Opet: sry za double post, zaboravim
baja 003 je offline   Reply With Quote