Citiraj:
Autor Valg
Gigabyte mulja u zadnje vrijeme... Ne smeta mi to toliko što se pregrijava, to se riješi, nego im BIOS stvarno ima koma podršku...
Pali u krizu...
|
Ovo naprosto nije istina, dapace imaju jednu od najboljih podrska za bios - podrska koja i par godina nakon izdavanja maticne i dalje razvija bios da bi se rjesili prvotni nedostaci (koje neki drugi proizvodjaci ni ne pokusavaju rijesiti).
Konkretan ti je primjer moja maticna i nevolje koje sam prije imao s njom, a i kad pogledas sve druge verzije imaju po 5+ (do 10-tak ) verzija biosa, od beta, etc... (da ne kazem da na extremesystems i slicnim forumima redovito imash direktne bete koje pusta gigabyte indirektno da se testiraju pa se ta brojka i penje josh vishe).
S te strane su se super popravili i stekli velik broj fanova na netu (i u overclock krugovima) posto rade sve kvalitetnije proizvode te
slusaju kupca i njihove savjete/primjedbe.
Predrasude su kod nekih ljudi josh i dalje tu, ali bude se to ubrzo promjenilo.
@Živac - da, vjerojatno je nesto s memom, trebao bi izvrtiti memtest svake plocice pojedinacno da eliminiras dal je jedna izdahnula, a ako se ispostave kao ispravne onda se igraj s slotovima za rame (mjenjaj pozicije i vrti memtest s obje plocice unutra)
edit, vidjeh da si izvrtio test - prdnula mema i to bi bilo to, svakakve greske se onda javljaju u radu pa to reklamiraj ili uzmi novu ako ova nema garanciju