15.12.2008., 15:00
|
|
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Kupio sam AAO-150, LU.S090B.025, 3G (HSDPA)
Pozdrav svima, nakon detaljnog proučavanja ove teme (i ostalih) kupio sam i ja model LU.S090B.025 s 3G (HSDPA). Radi kao u priči. Sve što ljudi pišu o ventilatoru, malom touchpad-u, maloj vertikanoj rezoluciji - scrollanju, slaboj bateriji, slabim zvučnicima, sve je istina ali mu sve opraštam radi male veličine, mobilnosti koju sam htio. Jasno je da bi bilo bolje da baterija traje dulje, ali tada postaje veći i teži, stvar kompromisa. Tek će neke nove komponente biti štedljivije pa će baterija ostati mala ali trajati dulje. Isprobao sam 3G i odlično radi s VipNet-om i s HT-Mobile-om. Samo umetnem SIM, postavim Radio ON te Connect i tu sam. Nisam pronašao da netko ima iskustva s tim modelom, dosta je skuplji. Imam dva pitanja:
1) još mi nedostaje SW za evidenciju prometa - cijena - limit potrošnje na 3G, da li netko ima prijedlog? S AAO je došao Globetrotter Connect SW.
2) da li se u ZG danas može kupiti druga baterija za AAO? Procedura izvana je nepotrebno skupa jer će "posao" na carini i špediciji koštati više od baterije.
UPDATE: 1) instalirao sam noviju verziju Globetrotter Connect-a 3.0.x, sada vidim promet po spajanju, ali još nemam kumulativ/za period i poruku o limitu potrošnje.
Zadnje izmijenjeno od: svn. 17.12.2008. u 09:47.
Razlog: update
|
|
|