View Single Post
Staro 15.12.2008., 13:46   #3
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Godina je cvijetala igrama, što dobrim, što lošim.

STALKER Clear Sky po meni prva igra godine. Podbacio nije, i uz sve bugove igra je i više nego dobra

Mass Effect - uz Clear Sky, po meni igra godine, igra sa dubinom, pričom, akcijom... fantastična igra

COD WaW - uhhh, može se reći da je opravdala očekivanja. Igra je vrlo dobra, SP je klasično kratak ali ta se igra i igra zbog MPa

The Witcher - desetka od igre. Pravi dragulj

Fallout 3 - iznenadio me, vrlo dobro

Brothers in Arms - Hell's Highway - također, vrlo dobro izdanje

GTA IV - koliko ga god pljuvali zbog zahtjeva, opet ga svi igraju, jednostavno zarazno, ipak je to GTA. Mada po meni, nema onu zabavu Vice Citya, nema onog "ghetto" štiha San Andreasa koji je imao sve, od Las Vegasa do zabačenih selendri. Ali je opet dobra igra.

Dead Space je ispao jedan dosta dobar naslov
Pure i Flatout Ultimate Carnage - jako zabavne igre, možda je pretjerano govoriti da su "iznenađenja godine" , ali za razliku od nekih, igre su vrlo dobre
FIFA 09 - EA se trgnuo, iznenadila me igra pošto FIFU nisam igrao jedno 4-5 godina, puno se toga promjenilo.

Crysis Warhed
- ogromni hype, sex za jednu noć , igra nije loša, svi volimo vidjeti ovakav eye candy

Ovogodišnji C&C serijal (Tiberium Wars, Kanes Wrath, Red Alert 3) - nastavljaju dobro, po običaju.

RAZOČARANJE GODINE:

PES 09 - jednostavno, isto, debilno, dosadno...

Far Cry 2 - ehhh, di je onaj stari Far Cry?