View Single Post
Staro 15.12.2008., 12:07   #1
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Osvrt na igre u 2008. godini

Mislim da su sve bitne igre u ovoj godini vec izasle pa mozemo napravit mali osvrt na njih.dakle koje su igre negativna a koje pozitivna iznenadenja,sta vrijedi igra a sta treba izbjegavat.

Ja bih pod negativna iznenadenja na prvo mjesto stavio Far Cry 2 koji nije blijeda sjena jedinice.Po meni igra je promasaj godine.Nista mi se u igri ne svida.

Pozitivno iznenadenje mi je zasigurno Rise of the Argonauts,koja mi ima odlicnu pricu.Igru sam odigrao i mislim da cu ju ponovno,na vecoj tezini.nije bila najavljivana kao neke druge igre,ali je bolja od puno tih razvikanih naslova.

Odlican je i CoD 5,ali on nije iznenadenje,za njega se i pretpostavljalo da ce bit dobar,znaci on je ispunio ono sto se od njega ocekivalo.To je moje misljenje.Crysis Warhead sam takoder odigrao i svida mi se.

Need for Speed i dalje luta bespucima idiotizma,ovaj put su nadmasili sami sebe sa nerealnoscu.

Posto jos nisam imao prilike igrati GTA IV,ne mogu pricat o njemu,al cuo sam sve najbolje.O njemu neka pisu oni koji ga igraju.

slobodno me nadopunite ili ispravite,osvrnuo sam se samo na neke igre.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote