POzdrav svima! Imam problem sa maxtv-om za koji se nadam da će te mi moći pomoći. Pritom same instalacije sam već imao problema, pratio sam upute,ali mi je scientific atlanta svaki put sa koraka P1:00 došla do P2:02 i tu je zaštekalo. Nikada se nije pojavilo ništa na ekranu. Drugi dan sam ga ponovo upalio i proradio je. Upisao sam kor.račun i lozinku i sve je super radilo, sve dok nije nestalo struje. Od onda nastaju moji problemi. U t-com su mi rekli da nakon nestanka struje maxtv se sam popravi i upali,međutim nije. KOd mene se na atlanti pojavilo 0:IP i blinkale su zelena i žuta lampica. Nakon nekog vremena se žuta ugasi i blinka samo zelena. Čak sam i resetirao ponovo atlantu ( izvadio utikač iz struje,ali se ništa nije desilo) i dalje se sa P1:00 nakon 10 minuta prebaci na P2:01, pa zatim P2:02 i nakon toga dođe do 0:IP i počnu blinkati zelena i nžuta lampica. Zvao sam SZK ali su mi samo dali neki 062... broj koji košta božju kapu. Molim vas pomognite mi kako da osposobim maxtv ponovo...
Isprike zbog podužeg posta...