Tema: maxtv
View Single Post
Staro 15.12.2008., 11:28   #1
snakenp
Registered User

snakenp's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
maxtv

POzdrav svima! Imam problem sa maxtv-om za koji se nadam da će te mi moći pomoći. Pritom same instalacije sam već imao problema, pratio sam upute,ali mi je scientific atlanta svaki put sa koraka P1:00 došla do P2:02 i tu je zaštekalo. Nikada se nije pojavilo ništa na ekranu. Drugi dan sam ga ponovo upalio i proradio je. Upisao sam kor.račun i lozinku i sve je super radilo, sve dok nije nestalo struje. Od onda nastaju moji problemi. U t-com su mi rekli da nakon nestanka struje maxtv se sam popravi i upali,međutim nije. KOd mene se na atlanti pojavilo 0:IP i blinkale su zelena i žuta lampica. Nakon nekog vremena se žuta ugasi i blinka samo zelena. Čak sam i resetirao ponovo atlantu ( izvadio utikač iz struje,ali se ništa nije desilo) i dalje se sa P1:00 nakon 10 minuta prebaci na P2:01, pa zatim P2:02 i nakon toga dođe do 0:IP i počnu blinkati zelena i nžuta lampica. Zvao sam SZK ali su mi samo dali neki 062... broj koji košta božju kapu. Molim vas pomognite mi kako da osposobim maxtv ponovo...

Isprike zbog podužeg posta...
snakenp je offline   Reply With Quote