View Single Post
Staro 15.12.2008., 00:51   #2265
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
kakve su to GLUPOSTI da treba imat 4 gb rama, evo ko god to kaže ja njemu kažem da je idiot kakvog nema, ja imam 2 gb-a rama u sklopu e8400 i hd4850 toxic i nema TEORETSKE šanse da mi ijedna igra uključujući gta4 danas zašteka, naravno od viška glava ne boli al u ovom slučaju stvarno nema potrebe, tih 4 gb-a ram nek si uzmu ljudi dovoljno glupi da se igraju na visti (da,dobro ste pročitali) ili ljudi koji nisu čuli za faking xp...a ti sh0kre bolje bi ti bilo da umjesto u ram malo ulažeš u druge komponente...i pozdravi baku...
Kaj je tebi, kaj se dereš? A ti si kao pametan kaj imaš 4850 TOXIC, i igraš se na XP-u koji nema DX10, i onda naravno ne šteka niš!
Višak rama mi nije dalo niš FPS-a više samo vše ne nestaju texture i igrica ne šteka nakon 20min...i ide fluidnije, al FPS-i su isti, kaj me i nezanima ak sve radi, nisam FPS-oman!

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
SC 1 dan posla i evo rama.

Mislim ako mogu ja za svoje pizdarije raditi, mozes i ti.

Djelomicno se slazem sa sokreom. 200kn za ram i nije neka lova, pogotovo studnetima i ucenicima koji imaju SC. Tak da...

Ako si IMALO sposoban uz fax si mozes zaraditi za auto, a ne da nebi mogao za ram. A ovakve izjave kupi mi kupi probaj starcima provaljivati. Nije ti rekao da kupis grafu od 3000kn (sto bi bila glupa izjava jer 3k kn dat za komad hardvera koji ce za pol godine biti
Pogotovo ako mozes imati 8800gts512, a ne za ram. To mi je ko kad vidim nekoga da fura qvada, 8gb rama, 3tb diskova, grafu zadnje generacije i bulji u CRT monitor iz doba franje josipa. Taj covjek je za mene odma u startu niskointeligentan i nema mu pomoci.

Evo mojih 5 lipa.

I da, igra je neoptimizirani šit i kod mene na 4 rama i XPima. tak da... Ide... Al ide slabo...
Nema kaj, ti znaš i horoskop nekom odredit čim vidiš kolko ko ima rama!
Nisam imal potrebu prije za ramima, evo sad sam ih uzeo i eto, sretan sam da vidim razliku....i kaj sad, zato kaj su sad jeftini treba ih odma nabacat u komp 100giga? A nije ni SC kaj je nekad bio...slabo se plača!
danc00 je offline   Reply With Quote