Imao 2 komada na svom, i sve bacio...
Dobre strane:
Savršena zaštita, skoro ne vidljiv, fakat se ne može uništiti, poboljšan grip (ne može ispasti iz ruke), packa se manje, ali s obzirom da se može obrisati u bilo šta onda se barem lakše održava...
Loše strane:
U praksi ga je gotovo nemoguće staviti savršeno, oko rubova se skuplja sitna prašina iz džepa (jer su rubovi ipak mrvicu ljepljivi ne), iPhone djeljuje blago deblje u njemu, iako se može obrisati u bilo što, ali kad se očisti iphone bez i sa folijom razlika je očigledna, onaj bez izgleda 10x bolje..
Moje iskustvo...
Kupio jednoga, stavio na iPhone 3G i bili su mi neki mjehurići na sredini ekrana... Mislio sam ajd, nisam baš dobro stavio pa zato.. Kupio drugoga, fakat znao na što trebam paziti kad stavljam i onda još gore...
Smatram da kad bi se stavio savršeno je gotovo nevidljiv i uistinu super zaštita... No, budimo realni, 99% ljudi koje nije stavilo barem 10 komada prije toga ga neće staviti savšreno...

E sad, ovisi kolko je tko osjetljiv.. Meni su mnogi govorili da je to ok, šta ću to skidati, ali meni je bilo glupo da na komadu opreme od 4000kn imam mjehurijće i sl... Sad ga imam bez folije i izgleda 10x ljepše...