Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Daj malo vise detalja o konfi i pogledaj si compatibilty liste, OSX86 u Google i naci ces za 10 sekundi. Ja bi probao sa iAtkos 5i ili iDeneb. NTFS cita po defaultu, pise uz dodatne drivere (NTFS-3G, Paragon NTFS koji ne preporucam)...
@Baja: cisto sumnjam da si pobro ban zbog preporuke Leo4All-a, prije bi rekao zbog tvog sveznajuceg i "s visoka" nastupa u stilu ovog
|
Slažem se u vezi NTFSa, bolje je imati samo READ koji nikako ne zeza, nego i WRITE koji jako zeza.
Što se tiče BANa (nebi htio provlačit to) dobio sam ga jer sam se visoko i sveznajući ponio, da ali je lik ulatio tipa koja mi distra najbolje paše

Ja nisam rekao da sve znam, ali kako si ti napisao Google i OSX86 čine čuda
Citiraj:
Autor Shuky
evo i mene sa ideneb-a i voodooa 1 rev a....
|
Eto uspio si
Citiraj:
Autor Shuky
kako da deinstaliram kextove?
jer, morao sam instalirati novi kext za mreznu zbog voodooa, i instalirao sam ga preko x86 toola,ali nisam siguran da li je ok instaliran, odnosno da li nekoristi vise onaj stari kext? kako da budem siguran koji kext koristi za mreznu?
|
Pa OSX86 koliko sam vidio odma reloada i forcea nove kextove
Citiraj:
Autor Shuky
sada radi, ali nakon sto sam ga rm i pobriso cache,
jos uvijek se mucim sa x700,ali ima naznake da mi dolazi 7600 GS,
|
Force a screen resolution on startup
If you want to force Mac OS X to start with a certain screen resolution: you have to add a new key and string line to your com.apple.boot.plist.
<key>Graphics Mode</key>
<string>1024x768x32@60</string>
Where 1024x768 is the resolution you want, x32 is the color depth you want, and if you have VESA 3.0 graphics, @60 the refresh rate you want.
Naravno ovo trebaš napravit u Terminalu.
LINK
Citiraj:
molim nekoga da mi posalje za ukulele prokletu fileu tipkovnice,jer mi program nekuzi ili nezeli setirati moje tipke,profil,sta god vec..
p.s. ili neka mi netko nacrta kako se to radi
|
Ja isto nisam uspio upogonit tipkovnicu kako treba, ali sam se već navikao na Z/Y tako da nema problema