View Single Post
Staro 14.12.2008., 00:15   #750
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Daj malo vise detalja o konfi i pogledaj si compatibilty liste, OSX86 u Google i naci ces za 10 sekundi. Ja bi probao sa iAtkos 5i ili iDeneb. NTFS cita po defaultu, pise uz dodatne drivere (NTFS-3G, Paragon NTFS koji ne preporucam)...
@Baja: cisto sumnjam da si pobro ban zbog preporuke Leo4All-a, prije bi rekao zbog tvog sveznajuceg i "s visoka" nastupa u stilu ovog
Slažem se u vezi NTFSa, bolje je imati samo READ koji nikako ne zeza, nego i WRITE koji jako zeza.
Što se tiče BANa (nebi htio provlačit to) dobio sam ga jer sam se visoko i sveznajući ponio, da ali je lik ulatio tipa koja mi distra najbolje paše
Ja nisam rekao da sve znam, ali kako si ti napisao Google i OSX86 čine čuda

Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
evo i mene sa ideneb-a i voodooa 1 rev a....
Eto uspio si
Citiraj:
kako da deinstaliram kextove?
jer, morao sam instalirati novi kext za mreznu zbog voodooa, i instalirao sam ga preko x86 toola,ali nisam siguran da li je ok instaliran, odnosno da li nekoristi vise onaj stari kext? kako da budem siguran koji kext koristi za mreznu?
Pa OSX86 koliko sam vidio odma reloada i forcea nove kextove
Citiraj:
sada radi, ali nakon sto sam ga rm i pobriso cache,
jos uvijek se mucim sa x700,ali ima naznake da mi dolazi 7600 GS,
Force a screen resolution on startup
If you want to force Mac OS X to start with a certain screen resolution: you have to add a new key and string line to your com.apple.boot.plist.
<key>Graphics Mode</key>
<string>1024x768x32@60</string>
Where 1024x768 is the resolution you want, x32 is the color depth you want, and if you have VESA 3.0 graphics, @60 the refresh rate you want.

Naravno ovo trebaš napravit u Terminalu. LINK
Citiraj:
molim nekoga da mi posalje za ukulele prokletu fileu tipkovnice,jer mi program nekuzi ili nezeli setirati moje tipke,profil,sta god vec..

p.s. ili neka mi netko nacrta kako se to radi
Ja isto nisam uspio upogonit tipkovnicu kako treba, ali sam se već navikao na Z/Y tako da nema problema
Baja 001 je offline