Citiraj:
Autor Kizo
Prvo napišeš ovo
a zatim
Tu si kontradoktoran sam sebi jer ako nisi znao Avivo Video Convertor=novi ATi Video Convertor. No nisi jedini jer i na samim AMDovim stranicama rade isto, negdje napišu da koristi samo novu seriju, a na drugom mjestu da podržava i starije serije. Mogli bi malo updejtat stranice, a ne zbunjivat korisnike. Važno da na kraju postoji disclaimer
No, kako bilo, dokaz je kolega dejanbinladen kojem očito radi na 3870.
Dakako ovdje cijelo vrijeme pričam o samom video convertoru, jer već i vrapci znaju da Stream ne radi ni na HD4000 seriji.
|
kontradiktoran sam toliko koliko i oni na svojoj stranici, malo su sjebali sve to, al se da zaključit o čemu se radi. Ati Video Converter ili ti Avivo video converter (ista stvar) radi na svim karticama od X1xxx pa na dalje, ali ATI Stream tehnologiju podržava samo HD4xxx serija, i to je ono što sam i napisao. A ovo
"novi" Video converter koji dolazi sa 8.12, treba uzet sa rezervom, jer to je sve isti k*rac, samo šta ovaj zadnji usput podržava Stream, što ne znači da taj Converter ne radi pod starijim grafama, radi al grafa nema hardverski podršku za Stream. Dobro pazim šta pišem, i u pravilu priložim citate, linkove i ostalo, tu se pričalo konkretno o ATI Stream-u, a ne o ATI converteru općenito, nitko nije rekao da Ati Converter ne radi na starijim grafama, jedino sam zbog toga reagirao na tvoj post.