Upravo kupih ATI 4670 Sapphire i neželi mi radit na mom kompu. Imam Gigabyte P35c-ds3r matičnu
sve u svemu, kad ju upiknem i bootam komp, vent se onak zacima ali se ne krene se uopće okretat. Odmah sam ju išao reklamirat u ADM i oni su mi odmah tamo ovu istestirali i kod njih radi savršeno, no svejedno su mi dali drugi i rekli da probam s tom drugom, a prije neg su mi je dali su je predamnom isprobali i radila je (svaka im čast, vrhunska podrška

)
sve u svemu, kad sam došao doma, ista stvar - ne radi. Inače, i oni imaju p35 matičnu, ali od MSI-ja, tak da neke razlike nema
čak sam i skinuo limić s kartice jer sam mislio da mi ne sjeda do kraja no ista stvar se dešava...
Inače, komp mi je jučer radio savršeno dok je u njemu bila x1950 koja troši i više struje neg 4670 te zahtjeva i napajanje u samu karticu. Dakle, nema nekog vidljivog objašnjenja zakaj mi ne radi, a koliko čitam po netu, 4670 serija je kompatibilna sa p35 chipsetom...
Inače i bios mi je updejtan, no već se star jedno godinu dana, a trenutno je izdan neki beta bios koji nisam updejto... tak da mi je još jedina nada probat tu betu biosa...
no kaj vi mislite?