Citiraj:
Autor Router
3870 nije preslaba , i sumnjam da je do proca , jednostavno nije optimizirano . Za igranje sam proc nafrljio do maxa - 2.95 , grafu isto dignuo do kraja , i tak sam odigrao i Cod5 i Bia:HH i Crysis Warhead , i za 1280x1024 koliko mi monitor dopusta je grafa stvarno impresivna i uzivao sam . Iako je bila onaj single slot kuler model za koji je puno ljudi reklo da kuha i da ne valja , ova moja je u win drzala 50 , a nakon dugog igranja bi dosla do 75-80 , vent automatski reguliran , stvarno sam bio zadovoljan sa grafom ali ne volim kad mi nesto stoji neiskoristeno , zato sam sad i proc skinuo na default jer isto brzo otvara firefox  3870 opet u moju kantu obavezno i to za sljedecu cijelu godinu , jace sumnjam da cu trebati.
|
ja cekam da se taj GTA sredi kak spada, jer mi jednotsavno neide u glavu da sam proslogodisnjom best buy grafom nebi mogao igrat na medium na max rezi mog monitora, i ono...ako nemogu igrat onda niti nezelim...imam srece sto ce valjda neki patch uletit
ja sma svoju grafu nabavio prije 3-4 mjeseca za 500 kn, i nemislim je se rijesavat tako skoro, eventualno pozadinu ali grafa ostaje

(benti gta)