Citiraj:
Autor mante
Čuj več ovako mi je daleko najbolji od svih do sad koje sam probao a kad bi rješio još par nejasnoča onda bi bio best of the best.
Evo šta mi nije jasno:
Kolege i ja smo ga instalirali svak na svoj comp.
Prilikom prvoga podešavanja TW pod extras/options--general svako od nas je upisao svoj display name i pasword i na kraju vidimo da program automatski dodjeli ID koji je za stalno isti.
Pošto smo ga koristili nekoliko puta on pamti ID od kolega te je jedino potrebno upisati pasword prilikom spajanja sa drugim compom.
Pošto nas ima više, normalno da ne možemo pamtiti čiji je koji ID te me
1---Prva stvar, zanima me ima li TW mogućnost da umjesto ID prikazuje imena koja su upisana kod podešavanja u polju Your display name jer u protivnome nije mi jasna uloga toga Display name-a.
2---Druga stvar, nekima od kolega se promijenio ID te neznam kako da obrišem onaj njihov prijašnji kojega je TW pamti i prikazuje i dalje.
Kažem vam nisam vidio jednostavnijega za sve ono šta mi treba.
|
nisam trazio ni nasao mogucnost da se preko nicka ulazi. ja si pisem ID u notepad-u. mislim da se id mijenja kad instaliras teamviewer na novo. mozda neki tvoji prijatelji nisu instalirali vec samo pokrecu bez instalacije. moja stara kanta kod kuce ima vec godinu i nes isti ID dok mi se na laptopu mijenja kad god instaliram program, ali to radim kod formatiranja diska. ako sta nades javi