Citiraj:
Autor manki
1. mozhe se jedino mijenjati ako igrate 2 protiv kompa preko neta --- friendly sobe (nisam ziher jel to vrijedi i ako se igra 1v1 u friendly sobama)
2. nemre ti biti gore ziher......evo ti moj MSN pa mi se javi za tekmu... chille1984@hotmail.com
nisi rekel koliki ti je upload, niti jel kreirash ili se prikljuchujesh sobama...
3. ne bi ti smjelo biti  , jer sam se sam dugo zaj***** sa tim postavkama prije nego sam krenuo raditi tutorijale za online igranje...
jel korisitsh 'use frame skipping'?
|
1. bezveze.. a pitam to jer mi je totalno drugačije igrat online nego protiv frenda (koji je inače jako dobar) jer npr. rooney, ronaldo, messi, eto'o itd. prolaze kroz moja dva tri igrača bez problema, a moji obrambeni ko kokoši.. a dok igram s frendom puno je lakše uzet loptu i odigrat obranu.. a online 90% ljudi uzme s nekim boljim igračem loptu i samo gas..nema ni n od nogometa, već sam i ja skoro pa tak počel igrat... sve to pišem jer sam mislio da je možda u tim postavkama problem jer mi igramo na topplayer, a i vidio sam na nekom stranom forumu da je netko ima slična opažanja..
2. upload mi je oko 200, ne kreiram sobe.
3. koristim 'use frame skipping', a jedina razlika s vsyn i bez njega je da kad je isključen da mi se kakti lomi slika dok igram..