Citiraj:
Autor A.J.
ja sam ga ocistio sa cleanerom i radilo mi je savrseno i ta sa svakom verzijom. jucer sam moddao u firegl tako da ti nemogu vise od ove recenice reci. ali radilo je odlicno, bez problema. neznam kako su ti cistili sa cleanerom, ali ja sam u onu listu za ciscenje sve sto ima veze sa ATI. imao ja to il ne, jer ni sam neznam sta sve ono znaci 
|
Ma dobro, ti imaš 3 generacije staru lowend iz serije 2000, pa u to nisu ni dirali u zadnjih 20 verzija drivera. Nemožete svoja iskustva onda poistovjetiti sa pričama o tome tko je radio clean instal a tko nije. Ja sam u par sati sve verzije instalacija napravio, kao i svi ostali koji se žale po amd forumu. naravno da mi nije nikakav problem bio probati i bez čišćenja nabaciti update,
NE RADI ni na jednoj platformi i sa 3870 i 4870. Pa odmah bi 10 ljudi to ponudilo kao rjeshenje na forumima, jer svatko ko je zapeo, je i to kao soluciju isprobao. Vidjet ćemo, ali ta bugovitost drivera sa kombinacijom ne baš uvjerljivog ubrzanja kartice prema benchmarcima, ne zvuči baš dobro po Ati. Pa i nvidija je izdala Badaboom1.1, tako da te fore o transcodingu i nisu više neki argument.
Najgore je sto i nije sad Ati HD4870 sa 1GB rama (to sam uzimao jer
radim na full HD, i to
sa puno polyja u 3d-u)... bio uopće bitno povoljniji od recimo GF gtx 260
core216 - jedini i glavni razlog
što je ati kod mene odjednom toliko brojčano narastao je što Intel sa X48 i
ranijim p35 nadalje chipsetima
podržava samo Crossfire, a ja si planiram obično upiknuti i drugu karticu
kad nešto pojeftine, što sam učinio sa HD3870. Naravno da AMD chipset nema druge, ali Intel je trebao odavno dozvoliti SLi kompatibilnost, afaik, stvar je samo u glupim driverima, i da je Nvidija imala pristupa za SLi ranije na intelu, nebih uopće razmišljao. Kao što neću kad upiknem X58 i i7
@Wizzard i Alen S: vjerojatno nije kod vas prednost
kako ste instalirali update, nego
na čemu ste instalirali update.
WinXPSP3, kod mene nema što raditi sa 8GB rama. I da, treba mi svih 8 GB,
mogu poslati screenshot zauzeća, ako netko ne vjeruje. A vidim, Čak i vista32 ljudima pravi probleme.