View Single Post
Staro 12.12.2008., 16:41   #9
Solberg
Premium
Moj komp

Solberg's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
pa to ti sam moras odluciti koja je bolja sta ti se vise svidja slike na label flashu su ti plavkaste meni je to ljepse nekom nije

http://images.google.hr/images?hl=hr...-8&sa=N&tab=wi

eto pogledaj si slike za labelflash...a ova prica za dvd printanje to ti je malo glupo jer nemozes printat do kraja kruga jednostavno printeri nepodrzavaju tako printanje i onda ti ostane mozda 0,5 - 1cm oko kruga bijeline i to na nekim slikama izgleda glupo...osobono imam ip4300 i printam na dvd-e ali sam prestao dosta boje trosi mracne slike, boja se nekada neupije dobro razmazu se slike itd itd...ako mislite ljepu slikicu imati ali slabiji medij onda traxdata a ako mislite kvalitetniji medij a malcice losiju sliku nda verbatim drugo nista nemojte uzimat da printate gore
Možeš printati do ruba, to nema veze s nepodržavanjem printera, već sa tim što ljudi ne znaju podesiti opcije kod printanja CD/DVD-a, imam IP4300 i printam do ruba i s unutarnje i vanjske strane, a cijena je smiješna jer za cca 60 kn promijenim sve boje i crne i peri deri... A sa razmazavanjem boje nemam nikakavih problema, još mi se niti jedan DVD nije razmazao..... to je do medija, jer sam vidio da ima za kupiti i medija koji su watherproof
Solberg je offline   Reply With Quote