View Single Post
Staro 12.12.2008., 16:18   #357
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Mrmak Pregled postova
ista serija A210-16F da ni meni se baterija ne grije koliko sam primjetio ali isto tako kad vadim bateriju , temp pada nekih 7,8 stupnjeva. Sad negdje sam procitao neznam jel to istina da ako dodje do pregrijavanja i baterija nije unutra da moze popalit sve ... Uglavnom, posto nema na toshibinoj stranici nista od drivera za xp , jel ko koristio moddane drivere za grafu i kakvim su se pokazali ?
kako nema na toshibinoj stranici drivere. pa ja od tamo skidam, a mislim da imamo slicnu konfiguraciju. ispod laptopa vidis koji ti je "Model No" meni je PSAE6E, teib je PSAELE. sad sam pogledo i imas samo za bios, bluetooth, wireless i Firmware. poskidaj onda od drugih A210 serija. vecinom su iste komponente. sto se tice graficke kartice. skini odavdje drivere, link. i modas u mobility hd2600 sa ovim tutorialom ili u FireGL ukoliko ti je vazan 3D sa ovim tutorialom.
provjerit cu kod sebe ovo sa snizavanjem temperature kad se izvadi baterija. ali cu je ipak drzat i dalje unutra jer kako sam reko, skoro svaki da nosim laptop okolo.
A.J. je offline   Reply With Quote