View Single Post
Staro 12.12.2008., 12:10   #263
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor manki Pregled postova
pa di su nestali pravi navijachi (u ovom sluchaju BBB) od 30ak godina, koje se niti ne vidi na stadionima....shta se ne obrachunaju vishe sa njima, zauzmu stav, steraju te problematichne balavce sa tribine i tako rjeshavaju probleme....?
zato ono pitanje, di su stariji chlanovi?
pa mislim da si sam odgovorio:

Citiraj:
Autor manki Pregled postova
a sad stari moj, bed mi je ici na tekmu da me hrpa prishtavaca ne nalema ako chuju sluchajnonedajbozherijechhuligan....
jedan balavac se nece niti suprotstavit, ali oni su kao chopor hrabri....bez njih 15 u grupi nemaju muda nishta....

plus sto su ljudi "odrasliji", neki se pozenili, neki izasli iz tog dira, neki nece iz protesta ici.....

btw, ne kuzim zasto se sada prebacivati na talijansku ligu? na susjedovo dvoriste? znaci, oni se makljaju i rade redovito jednake ili jos vece pizdrarije, zasto nebi i mi? zaboli mene da se pokolju svi negdje tamo jer nije moj posao, ali me dira kada se dogada ovdje, u drzavi ciji sam gradanin i drzavu koju volim (ne spominjem klubove jer govorim opcenito).

zalosno je i smijesno kada mi kaze "na tekmi je 1153 navijaca", i to jednog dinama/hajduka/rijeke/osijeka. onak, wtf? ok, ima tu veliki utjecaj to sto nam je liga takva kakva je, ali realno, zar ne stoji da su ljudi izgubili potrebu za ici na tekme mozda upravo zbog huligana? onak, jel ima barem par posto razloga u tome?

Burko je offline