gledam sve ove velike postove i ima dosta pametnih stvari...
necu sada citirati nikoga jer bi opet ja napravil kobaju...
veliki je problem shto se huliganizam smatra navijanjem kod nas, tj. da se u pjesmicama 'navijacha' jebe okolo, ubija kolje, i ne znam kaj sve ne...
ko i jedan kolega gore kaj kao da ga je netko piknuo u zhivac kad je spomenuo Dinamo i huligane....
nije mi jasno kako balavurdija sa manje od 20god sebe navija BBBovcima i bahato se dere KAJ, i Dinamo i kaj ti ja znam shta sve ne, a nemre ti nekaj odgovorit u vezi kluba,
recimo pitanje: kakve veze ima sad bacanje baklji u teren sa ljubavi prema klubu?
odgovor: kaj?!?! ja Dinamo, plava boja volim, Mamic peder, on kriv, itd....
pa di su nestali pravi navijachi (u ovom sluchaju BBB) od 30ak godina, koje se niti ne vidi na stadionima....shta se ne obrachunaju vishe sa njima, zauzmu stav, steraju te problematichne balavce sa tribine i tako rjeshavaju probleme....?
bio sam na nekoliko tekmi di su bili takvi navijachi....
cijelo vrijeme navijanje i pjevanje, stvarno jeben filing....i recimo Dinamo primi gol, trenutak svi opsuju (pas mater ili nekaj) i nastavlja se pjevanje i to traje i poslije tekme....
a sad stari moj, bed mi je ici na tekmu da me hrpa prishtavaca ne nalema ako chuju sluchajnonedajbozherijechhuligan....
jedan balavac se nece niti suprotstavit, ali oni su kao chopor hrabri....bez njih 15 u grupi nemaju muda nishta....
i samo je jedan problematik dovoljan da povede rulju (klince)......
zato ono pitanje, di su stariji chlanovi?