Citiraj:
Autor Burko
sto je zalosno, ja se slazem sa ovakvim stavom, batinama izbiti takvo ponasanje ako nista drugo ne pomaze.
ali se opet vracam, koga kazniti za nerede ako ne klub? ti si dosao u goste ili igras doma, svejedno jer je rijec o natjecanju izmedu klubova koji su sa cijelog kontinenta. i naravno, postoji organizacija koja je zaduzena za neki red i pravila. koga je trebala kazniti? snimiti huligane pa doci u Hrvatsku i traziti odgovorne?
samo jos nesto. opcenito na problem sa huliganima ne treba gledati iz pogleda navijaca bilo kojeg kluba, nego skroz sa neutralne strane. ja ne navijam niti za jedan klub konkretno sto se tice HNL-a, kada pogledam tekmu vazno mi je da je tekma dobra i nista vise. isto mi je drago kada vidim dinamo, hajduk, kamen ili zagoru kako igraju protiv euvropskih klubova jer mi je nogomet na prvom mjestu, a ne klub.
|
hm... ja se nebi složio s tobom... jer kad bi dobili batina onda bi se samo inatili, bar ja tak mislim, a nedaj bože da u tim bainama netko od navijača izgubi život... onda bi se to tek moglo nazvat sranjem, jer vjerujem da bi završilo ko sad u grčkoj... neredi, šore i razbijanja...
evo gledat ću i ja sa neutralne strane... npr. kupiš novi auto i ostaviš ga na parkiralištu. zaleti se horda i opustoši cijelu ulicu pa tak i tvoj auto... a ti gledaš bespomoćan s prozora, jer te uopće izać van, ko da je opsada
evo nadopuna... recimo ok je zapalit baklju, al ne je bacat u teren i kao što je netko rekao na SVOJE igrače, a bome ne niti na protivnike...
nije vezano uz baklje, al recimo sad kad su igrali sa spartakom... navijanje je bilo ok, ljepo je čut kad se s tribina ori dinamo zagreb... odmah se naježiš... kako je to ljepo čut

al npr. na istoj toj tekmi su se tribine orile ubi srbina -.- ... kakve to yebene veze ima sa podizanjem morala igrača i ostalim? Jel bi se netko od vas osjećao ugodno da igrate tekmu i da se to ori? -.- pa mislim...