Citiraj:
Autor Mad_Duke
Za prvi dio. Gle, fora je u tome sto neki "navijaci" ne smiju ni ici na tekme HNL-a, a onda dodju na gostovanje i naprave shranje. Zasto kod nas doma nema toliko problema? Sto bi mi trebali nase policajce slati u kontrolu na njihove stadione. lol. Sto bi nasa marica trebala raditi reda na njihovim stadionima. Ako ne mogu drzati red kod sebe, onda neka se ne zale.
za drugi dio. Pa dobro, ja navijam za Dinamo, ali kada se igra protiv "Europskih" klubova, onda naravno navijam za svaki nas klub.
|
Tvoj nacin razmisljanja je u redu, da se kazni onoga tko je izazvao nered. Ali to u praksi ne prolazi bas, pa je onda lakse kazniti klub, jer ima ipak vaznijih stvari na svijetu od nogometa. Lijepo se kazni klub, a klub neka se sljedeci put brine za svoje navijace. Nazalost ide se laksim putem,ali manje ispravnim.
Sto se tice praznjenja tribine, tu se isto slazem. Vec se dugo vremena cudim kako to ne rade. Znaju da navijaci iz Hr. su recimo skloni neredu. I treba odmah na najmanji incident isprazniti cijelu tribinu. Pa ce sljedeci puta kada tih par budala izazove nered onda pretuci vlasititi navijaci.
BTW Tekma Milan-Sampdoria, decko i cura u salu i dresu secu oko San Sira, nitko ih nije ni pogledao previse, malo se okrenu za njima ali nista strasno...i kod njih ima nereda, ali su tvarno mjere uvedene jako hebene. Policije pun klinac... Iskreno ne znam u kakvim su odnosima navijaci Sampdorie i Milana, pa ne znam je li to slucaj kao da navijac Hajduka sece oko Kantride ili ipak je to navijac Slaven B.