12.12.2008., 10:07
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor sh0kre
@svi skupa
Umjesto da toliko gledate kad ce igra trznut, i kad ce koja tekstura zamisli nestat na sekundu... radje uzivajte jednom... I ja sam dosad igrao sve igre na max uber high detaljima i islo je fluidno.... Ali bez obzira na to, uzivao sam ju igrat kao niti jednu igru dosad, i koja je ostavila najdublji trag, barem na meni (mozda i jesam vec zaboravio na mafiu isl ali opet).... A igram jos iz doba commodorea...
Igra ima savrseno dobro ispricanu pricu, likovi stvarno imaju karakter, da nisu od nula i jedinica pomislio bi da su stvarni ljudi, igra je toliko jaka da se na kraju zblizis sa svim tim "ljudima"... I na kraju kad sam ju presao ostaje ta neka neobjasnjiva praznina, koja dovoljno govori o kvaliteti igre....Primjer: kod zadnje misije odabrao sam taj ajmo reci krivi put... I ubijen je taj netko, i sad kad udjem u igru, nastupi ta praznina da uopce vise nemogu igrat niti se neobavezno zajebavat po gradu... Osjecas se bas lose... Puno jaci filing nego dok pogledas neki odlican film i onako se zamislis.... Ovo je stvarnije.... I po meni vise od maximuma sto neka igra moze pruziti....
Bez obzira na neke mane, od srca bi joj dao 10/10, odnosno 100/100 odnosno 100% pa i 101%.... remek djelo
|
Ja se stvarno nadam da neces nikad probati recimo Fallout 2 igrati i preci ga da vidis sto se dogodi sa nekima  Ne bi bilo zdravo
Citiraj:
Autor vercetti
|
Cista istina 
Najbolje ono za AA 
|
|
|