View Single Post
Staro 12.12.2008., 09:51   #238
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Tocno. No da li je ono sto si trebao nauciti imalo iskoristivo u praksi? IT je jako nezgodan po tom pitanju.
Upravo tako i zato jer širenje rasprave SSS vs VŠS vs VSS na šumarstvo i arhitekturu lagano besmisleno - ti uvjek govoriš striktno i ITu a odma se generalizira iako je jasno koji je naslov threada...

Konkretno ja sam (bio) isključivo amaterski u programiranju i web designu ali jako se dobro sjećam kako je to sve izgldalo 2000 kad sam ja upisao faks (nije IT faks ali je nebitno ovdje) i kako izgleda danas, i malo je reći da je to kvantni skok - ako si bio "izvan svega" par godina totalno si beskoristan...
Recimo za primjer onda je CSS i optanje stranica za modem i eventualno malo osnovnog flasha bio preduvjet za kvalitetnog webmastera, danas je to php, baze, programiranje raznih web aplikacija - nebo i zemlja po složenosti posla...

A web je samo malecki segment ITa, zaključak je jednostavan - definitivno je neko ko je kvalitetno sljedio promjene u tehnologiji u prednosti pred striktno teoretskim znanjem koje se dobiva na bilo kojem faksu i k tome najčešće 5-10g kasni jer se nemogu brže udžbenici i programi revidirati...