View Single Post
Staro 12.12.2008., 05:32   #6
tomo87
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Problem je taj što mi tipka FN ne reagira uopće, ili se nalazi na drugom mjestu pošto je dosta tipaka i znakova pobrkano (čudna tipkovnica), pa memogu na taj način ni pojačat svjetlo a niti isključiti touchpad.

Na tipkovnici nema slova Č,Ć,Š.Đ i Ž.
Tipkovnica mi za pisanje ne leži baš....tj premalena je.
Što se tiče težine neznam šta bi ti rekao,ne nosam ga iz sobe pa ti nemogu odgovorit na to. I malo je prešminkersi za moj ukus, sve je glatko i sjajno, pa i tipkovnica što mi se nesviđa. Kad ga kupiš dođe ti sa Vistom.
I najveća mana su mu driveri za XP koji "gotovo" i ne postoje. Jedva sam našao odogovarajuće drivere.Na traženje drivera za Xp sam potrošio najmanje 4 dana i opet nisam uspio nać sve drivere (touchpad, modem, bluetooth i ta ostala sitna sranja, a među njima i driver za power managment)

A sad vrilne: Kad radi gotovo je bešuman, čak i pod opterećenjima (recimo dok igram COD5 gotovo je bešuman), ne grije se puno i sigurno ga moreš držat na nogama, kućište je jako čvrsto i nemoguće je da se čuje ikako škripanje pri pritisku na njega. Ima odlične zvučnike (ne jake već kvalietne).
Grafička je dobra također(1.klasa grafičkih za laptope), recimo COD5 mi vrti na maksimalnim detaljima bez imalo trzanja i u najvećim akcijama ( nisam mjerio FPS-ove).
O bateriji ti nemogu reć ništa jer ga nisam još skidao sa napajanja otkad sam ga kupio.
Dobar laptop, samo mislilm da nije vrijedan tih para. Je da sam ga ja kupio bez pdv-a pa me je izašao 8000 ali svejedno....Da mi je sadašnja pamet uzeo bi nekog Acera bez obzira što se puno grije.
Ako te još nešto zanima pitaj...
tomo87 je offline   Reply With Quote