View Single Post
Staro 12.12.2008., 04:15   #21
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
da si samo htio predlozit da pogledam na trznici stalo bi ti u max 2 reda. bez podebljavanja odredenih rijeci i laganog prcanja smajlovima. salili smo se prije, a sada mi osim korisne informacije ne treba nista. zivci su mi nikakvi, jer mi je pun kufer ovog laptopa. nije samo do tipkovnice. vec sto nikako da nastelam da DXVA radi kako treba i da one multimedija tipke ispod ekrane vec jednom prorade u xp-u. jest napravio sam glupost. da se nisam uspanicario i da sam znao da se ispod nalazi jos jedan zastitni sloj, skinuo bih svaku tipku i provjerio do kud je stigla piva. cim sam obriso (naravno, prije toga sam istu sec ugasio komp preko power button) i isao na cimerovom kompu trazit po netu i nasem forumu sta da radim. znam da je bilo slucajeva sa colom i jos nekom tekucinom, ali nisam nista nasao u vezi pive il nekog alkohola. a cimer mi je predlozio fen. meni fen nebi pao na pamet jer ga niti nemam u svom stanu, a nit se ne sjecam kad sam ga zadnji put koristio. i jbg ja trcim da sto prije rijesim. i jebiga povratka nema. sad je gotovo. dodatne tipkovnice mi nisu potrebne. hvala na prijedlogu
ima tu jos problema kojim se mucim ove dane. samurize mi ne zeli ocitati trenutne brzine uploada i download od wireless. pojavljuje mi se blue screen prilikom gasenja kompa. mislim da je uzrok ovim zadnjim 2 problemima, novi driveri od wirelessa. ali ne mogu sa sigurnoscu reci jer kako nikad ne gasim komp ne sjecam se kad tocno problem pojavio. probao sam par starijih drivera ali opet nista.
tako da vas molim da ukoliko nemate korisnih informacija da svoj humor cuvate za sebe
A.J. je offline