View Single Post
Staro 12.12.2008., 03:10   #255
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Jeste li vi normalni? Jel Dinamo napravio nered? Jel Dinamo napravio s***e?
ne, napravili su navijaci zanzibara. razumijem sto hoces reci, ali nema tu podjele na odvojeno pojedinac / organizacija. dinamo kao klub je odgovoran za ponasanje kako svojih igraca, tako i navijaca. pogotovo van granica maticne drzave. inace, tko bi trebao biti odgovoran? nitko?
ne kuzim koga se trebalo kazniti? da je zakon kakav bi trebao biti, fino bi se sada barem dio duga naplatio od ljudi koji su radili sr**a, ali u drzavi iz koje su doticni ljudi koji su radili sr**a.

Citiraj:
Neki tamo pojedinci. Koji nisu ni navijaci Dinama (posto su gadjali svoje igrace). Sto se mene tice, to su neki Talijani napravili. Pa ti dokazi suprotno. Fino ulovi toga koji je to radio na kraju tekme, tokom tekme, ili prije prelaska granice i baci ga u zatvor.
hm. svaka drzava ima svoje zakone, i takvi zakoni se najcesce ne primjenjuju jer je to prevelika zezancija oko pravosuda, nego dode ovakva kazna. pa se ti brate pobrini da sljedeci put od tvojih ljudi ne budu sr**a, ili opet kazna. ista stvar kao kod nas sa zakonom - igraju samo pare.

Citiraj:
Jesam im ja kriv sto nisu poslali maricu fino gore i ispraznili tribinu prije nastavka? Nesposobna gamad.

Klub ostavi na miru!
sto je zalosno, ja se slazem sa ovakvim stavom, batinama izbiti takvo ponasanje ako nista drugo ne pomaze.
ali se opet vracam, koga kazniti za nerede ako ne klub? ti si dosao u goste ili igras doma, svejedno jer je rijec o natjecanju izmedu klubova koji su sa cijelog kontinenta. i naravno, postoji organizacija koja je zaduzena za neki red i pravila. koga je trebala kazniti? snimiti huligane pa doci u Hrvatsku i traziti odgovorne?

samo jos nesto. opcenito na problem sa huliganima ne treba gledati iz pogleda navijaca bilo kojeg kluba, nego skroz sa neutralne strane. ja ne navijam niti za jedan klub konkretno sto se tice HNL-a, kada pogledam tekmu vazno mi je da je tekma dobra i nista vise. isto mi je drago kada vidim dinamo, hajduk, kamen ili zagoru kako igraju protiv euvropskih klubova jer mi je nogomet na prvom mjestu, a ne klub.

Burko je offline