Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 12.12.2008., 01:21   #1857
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Evo ih..Linc & Bego

Ekipa "nema wata do kilowata"

Vama nista nema bassa, vama nista nije dovoljno glasno..Pa hifi nije sve u basu i glasnoci..

Bego totalno si u krivu pristupu.. Nije sve u zucnicima, usudio bi se reci nije nista u zvucnicima, vec je sve u prostoru, odnosno u slusaoni. Naravno to tebi i Lincu nije bitno,(nitko nikad nije spomenu u kakavom je prostoru nesto slusao) bitno je jel razvaljuje u basu?

Cek, onada jel imaju ili nemaju bassa? (ovo boldano)

Inace to ti se zove dinamika pri manjim glasnocama, a ona je uvijek smanjena na manjim glasnocama. Naravno na jeftinijim zvucnicima.. na skupljim igrackama, ona je gotovo jednaka kao i na vecim glasnocama..

Ovo boldano i povecano je i najbitnije

Ovo za ovog Sherwooda, kao prvo daj pojasni kako to tako jadno zvuci? Kaj, ne razvaljuje bassom zidove? Ja to pojacalo nisam cuo, ali za koga je (linc) predobro je..

jel vidis šta sam napisao, kada podebljas bass onda lupa nenormalno...možda je kriv jamaha reciever na koji su bili spojeni...

ajde ti i fleks ekipa koja je odjednom postala "audiofil" a donedavno bili na pc zvučnicima...

što se tiče šervuda...odi ga poslusaj ća ćeš čut, svirao je na dva različita zvučnika ali opet isti problem.. visoki nikakvi, nekad se znaju dobro čut, srednji prreeenaglašeni, bass za njega sve 5. spojen je bio h/k cdp, slusao ga oko sat i po jer sam kupovao amp pa sam i njega pikirao, nije mi se svidio i bolje jer sam ni tjedan dana nakon toga dobio kenjvuda, tad sam imao coda 7 zvučnike koji su osli za njemačku i ostao bez ičeg, dobio westre i tako..inace kenwud je odličan, snaaage pun k, svira ok, dosad sam ga upario sa dosta zvučnika, u njima i dajmodi koji se spominju par postova iznad..predobroo je zvučalo preko cdpa...

kilovat je slabo...
bego2 je offline   Reply With Quote