Citiraj:
Autor danc00
Dalje neznam....meni je to riješilo problem sa ne sejvanjem postavka!
@bang-čekaj malo do sad nisam ni igral (nisam stignul) sad počinjem...pa za svaku igru velite da je šrot godine...krizis, gta, nfs,.... 
|
pa čuj zašto...kupio igru..dao 400 kn(prije toga kupio grafu samo zbog te igre i far cry 2..1800kn)..dodjem kući ono sve teksture crne..slika crna.pa drkaj vamo tamo i eto ok slika ali moram ulazit u igru preko benčmarka..zatim igra se vrti ko šrot.tj neide.nekih 17 do 35 fpsa na medium postavkama uz očajnu grafiku i trzanje iako je fps 30+(sa novim drajverima fps pada sa 45 na 15)zatim teksture sve u qurcu.igra se ruši nemogu se logat na social club..iako je šifra ok.nekaad oće nekad ne. zatim stavio nove drajvere i dobio koji fps iako je grafika očajna.al ajd kažem si jebo grafiku i malo trzanje iako mi od njega glava puca al ajd..kad ono qurac nakon 20 min igra stane i ni makac. i sad ti mene pitaš zašto je igra propali slučaj.pa razmisli.pobudalio sam i odjebo ju

EDIT:krajziz je barem izgledo prebolesno s obzirom koliko je zahtjevao.vidim da neki pravdaju zahtjevnost igre(gta4) izgledom haube i takve stvari..OMG
EDIT2: piše ne gta4 forumu da su ju povikli