View Single Post
Staro 12.12.2008., 00:28   #2081
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Dalje neznam....meni je to riješilo problem sa ne sejvanjem postavka!
@bang-čekaj malo do sad nisam ni igral (nisam stignul) sad počinjem...pa za svaku igru velite da je šrot godine...krizis, gta, nfs,....
pa čuj zašto...kupio igru..dao 400 kn(prije toga kupio grafu samo zbog te igre i far cry 2..1800kn)..dodjem kući ono sve teksture crne..slika crna.pa drkaj vamo tamo i eto ok slika ali moram ulazit u igru preko benčmarka..zatim igra se vrti ko šrot.tj neide.nekih 17 do 35 fpsa na medium postavkama uz očajnu grafiku i trzanje iako je fps 30+(sa novim drajverima fps pada sa 45 na 15)zatim teksture sve u qurcu.igra se ruši nemogu se logat na social club..iako je šifra ok.nekaad oće nekad ne. zatim stavio nove drajvere i dobio koji fps iako je grafika očajna.al ajd kažem si jebo grafiku i malo trzanje iako mi od njega glava puca al ajd..kad ono qurac nakon 20 min igra stane i ni makac. i sad ti mene pitaš zašto je igra propali slučaj.pa razmisli.pobudalio sam i odjebo ju

EDIT:krajziz je barem izgledo prebolesno s obzirom koliko je zahtjevao.vidim da neki pravdaju zahtjevnost igre(gta4) izgledom haube i takve stvari..OMG

EDIT2: piše ne gta4 forumu da su ju povikli
Bang je offline   Reply With Quote