eto bratic danas kupio komp u Vemilu .. i tu plocu dobio - MA78G-DS3H ... nije bilo one koju sam mu ja preporucio a on isao bez mene u shoping ... a slao mamu po djelove a mama ko mama ... pojma nema .. samo ima lovu ...
naravno slozili smo sve ostalo ... 3x1 GB Kingmax (WinXP SP3 gore... nece Vistu radi starog,nikako,a svaka kuna bitna) , 6000+ x2 , 320GB hdd , 4850 ,przilica ... 550W Chiftec ... kutija Harry ... i to je to ...
i odma problemi ...
neradi usb tipkovnica i mis ... nikako ... donesem ja od sebe ps2 tipk. i misa i ok ... al usb neradi ... promjenim u biosu opciju za aktivaciju usb tipk. i misa al nece pa nece ...
instaliram ja windowse ... dignem sistem ... stavim 8.12 drivere nove .. radi usb .. sve s sticka instalirma programe ... pokrenem 3D mark 06 cisto da vidim dal je sve ok ... sve super i za pet ...
ugasim komp ... stavim usb tipk. i misa i upalim komp ... sve radi .. super ...
idem staviti jos par programa tipa nero i winamp ... smrze se komp .. reset ... nema tipkovnice i misa vise ... probam opet ps2 tipk. i mis al nema ni tamo ??
kompletno usb portovi i ps2 portovi nerade ... izgleda da je riknulo ... sto .. kako ... zasto ???
sutra idem u vemil pa cemo vidjeti ... inace nije mi jasno sto i kako ... probao sam od brata 2GB rama stavit al ista stvar se desava .. znaci nije do memorije ... hard radi ok ... graficka se tiho i veselo vrti ... al ps2 i usb neradi na ploci ... ni jedan jedini ... probao sam i ona 4 usb interna s mbo spojit kablom na kuciste al ni taj usb neradi ...
stvarno mi jasno nije sto je s plocom ... a bratic jedva starog nagovorio na novi komp ... i sad neradi ... stari njegov mu zvonio cjelo vece ... sutra u trgovinu pa cemo vidjeti ...
ploca stara ni 12 sati i neradi ... barem djelomicno ... a sad se ni u bios nemoze ...
a ja mu fino reko da kupi intela ... a on ce amd i amd ... eto mu amd ...