Nisam uopce vec duze nesto zanteresiran za nogomet pogotovo
kad vidim gomilu polupismenih juraca za loptom koji od kojih neki redovito u sred dana parkiraju na invalidska parkiralista na uzas
ljudi koji tome svjedoce redovito (Zagreb)
Da ne govorim o drugim biserima.
Ali eto, kad god dodje do tih epskih susreta tipa Euro ili World
prvenstva i mene to pukne i neznam ni sam zasto pocnem navijati
u sebi za tu ekipu.
No ono na sto sam alergican to je nacin na koji nasi spikeri prenose u naj degutantnijem vox-popljuger podilazenju masama
kao ni u jednoj drugoj zemlji. Koja steta da kao na proslom prvenstvu Euro Sport ne prenosi direktno utakmice
Redovito je u paru neki kapitalac lik koji daje besmislene komentare na razini predskolskog uzrasta
Dajte nam tehnicku stranu, analizu, statistiku i dubijozne podatke
o timu, igracima i stvarima koje reflektiraju taj dogadjaj sto i drugi profesionalni spikeri rade. Ali ne, mora to u narodnjackom
podilazenju tipa : 'nasa mladost ce iznjedriti pobjedu ????'
"Moramo shvatiti situaciju, siguran sam da ce to izaci na dobro i slicne gluposti, kao da slusam prenos iz mjesne zajednice u
pljuvanju kostica u dalj"
Nemamo mi tu sto kolektovno shvacati, samo me zanima dobra igra, a ne to blebetanje.
Kao da sudbina covjecanstva i evolucije ovisi o tim letecim stupidnim komentarima, totalni neprofesionalizam.
Valjda nisam jedini koji je alergican na ovo?
Sto se igre tice mi smo cudan mentalitet nikad ne znas tko je u svadji sa kim u tom timu, danas cujem na 101-ci da je Olic pao na nekome dopingu?
U glavnom jedno je sigurno, mislim da mozemo biti i prvi i zadnji.
Jednostavno su to takvi igraci. Nadam se prvoj varijanti