View Single Post
Staro 11.12.2008., 18:19   #1207
Jeote
Premium
Moj komp

Jeote's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
Vidio sam da je netko pisao o položaju plazme pri prijevozu, neki su spominjali ekran gore ekran dolje, ništa gore dolje, nego televizor u vertikalni položaj, zato što plazma ima staklo koje je teško i u horizontalnom položaju pri vibracijama(npr auto pređe preko neke grbe ili rupe) velika sila djeluje na sredini stakla di nema oslonca i može doći do puknuća....to je glavni razlog zašto se prevozi u vertikalnom položaju televizor.
ZNači nasloniti stražnju stranu televizora na zadnje sjedište vertikalno ako imate dovoljno velik auto, do 42" se još može zgurat u neki karavan tipa 307 i to gusto, a sve na dalje predlažem da platite dostavu iako negdje nude i besplatnu (npr metro)
Ja sam pitao za prijevoz..i da točno je da mora bit vertikalno jer... da se odmah i pohvalim, u ponedjeljak sam išao po 37PV80 i na kutiji je pisalo da se mora vertikalno vozit..inače telka je mrak, gledam ju s nekih 2.5m, za max tv malo preblizu, taman bi mi bilo 3-3.5m, još k tome me i zeza max zadnjih par dana a na velikoj telki se to još više primijeti, kaj se tiče dvd-a za to je taman 2.5m, još kad je format 2.35:1 pa mi stavi crne crte gore dolje onda bi i 42" prošla, nažalost blu-ray još nisam imao čast pogledat.. sve u svemu još kad prođe 200 sati uhodavanja..
Jeote je offline   Reply With Quote