View Single Post
Staro 11.12.2008., 14:26   #8
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Zapalio sam se za ovaj tvoj HP

Ima li za njega npr. divx/xvid/mpeg4 player, podzava li titlove i kako to izgleda (ako je moguće) gledajući na ekranu?

Kako funkcionira touchscreen na njemu? Imas olovkicu ili prstima? Trajanje baterije za nekakvo normalno korištenje?

Jednog dana biti će moj...
Ima dvije mane: PRVA: BATERIJA. traje 1 dan kad ga prckas (a glupo je imati takav telefon a da ga ne prckas). DRUGA: (mana svih wm telefona,youtube. Nemozes gledat youtube direktno preko IE ili opere nego ides preko pluginova. Ima divx player,ima titlove ima SVE. Touch screen je dosta osjetljiv (odlican za pisanje poruka),ali zato imas tipku za gasenje ekrana prije nego ga stavis u dzep. Mislio sam da se necu moc naviknut ali pisanje poruka s olovkicom ide ko od sale kad se naviknes. Ubacio sam mu touchflo http://www.youtube.com/watch?v=NXOeJ4-zDW4 i wm6.1 i telefon je duplo brzi,sve radi za 10. Uglavnom, fon je odlican,iako ga mnogi pljuju (ne znam zasto,vjerojatno jer su kupili wm6 telefon a nemaju pojma radit na njemu) . Uglavnom,sve sta ti smeta,imas za patchirat,sto programa,sto po regitry editoru.
Morao sam ga prodat jednom tipu jer me vukao za rukav.
spawn je offline   Reply With Quote