View Single Post
Staro 11.12.2008., 13:25   #2018
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
po meni gta ima bolju grafiku... s t v a r n i j u (osim mozda izgleda ljudi/lica) ..... i realniju... Kolko god mi gta iso na ku u dosta stvari, ali mislim da mafija nebu imala tu kaj trazit
Stvarnija ili ne-stvarnija to je od osobe do osobe...ovisno kaj preferira.
Kak god da je, daleko je detaljnija...

Mafia 2 bude uspješna kak i Mafia 1 - došla bude u miru, bez tolko hajki, napuhavanja i svega ostalog kak je bilo sa GTA 4...i otišla bude u legendu...a ne da im ljudi koji kupe igru imaju problema da ju opce mogu igrati kak spada, jer i njima te zastite smetale, a mozda i jos smetaju, tko zna...i tolko problemi sa performansama, a grafika na razini igre prije par godina, kad je i pocela sa razvojem...za konzole...i onda ju izdaju nakon vise od pol godine za PC i onda takvi neoptimizirani šrot...

Ak patch nist ne popravi, ide odma u Recycle Bin

Jer da sa 8800GT ja nebrem ni na 1024*768 medium postavkama igrati, a da tu i tam ne padne ispod 25 FPS-a...stvarno nema smisla...a kaj je jos zalosnije bilo da igram 1680*1050 high ili cak 1024*768 low...skoro pa da i nema razlike...

To kaj vama nekima radi ok, morete biti sretni da vam radi...jer vecini ljudi ne radi nikak
TheBEaST je offline   Reply With Quote