Citiraj:
Autor Gabre
mene samo zanima koliko ekipe ovdje koja je pisala u topicu ima uopće vozačku i koliko vozačkog staža.
|
3 godine, vozim praktički svaki dan.
A svašta sam vozio.
1. Nissan Micra K11 1.0 16v '95 - 60KS ( prvi auto, bez ikakve opreme, 0 kvarova, išla ko zmaj, održavanje se svodilo na mijenjanje filtera i ulja, najbolji auto koji sam dosad vozio )
2. Xsara Picasso 2.0 HDi '01, 90 ks - auto od starog, meni prevelik kao auto za baratanje njime po gradu, mjenjač s predugim hodom i neprecizan, ružan ko smrt izvana, ali unutra je preudoban i užasno prostran, posluži kao i dostavno vozilo ako se izvade van stražnja sjedala
3. VW Passat 1.6 TD '91, 55 ks ( mislim ) - auto od dede, koliko ja znam, taj auto više nema na sebi originalnog dijela. Otišlo je sve, od nosača motora, cilindra, bloka motora, instrument ploče, centralnog.... Mjenjač je u banani, treba biti kirirški precizan da se prebaci u 2. brzinu, kuplung zna zaglavit kad ga se stisne, trese ko traktor, ali je miran ko bubica na 130-150 dok iznad toga dimi ko tvornica ugljena.
4. Mondeo 2.0 TDCi
5. Hyundai H1 2.7D
6. Mazda 323 DITD
7. Opel Astra 1.2
8. Volvo C30 2.0
9. Smart fortwo 0.6T, '01, 60 ks ( sadašnji auto, redovni servisi skupi ko sam vrag, ali zasad nikakvih kvarova, uskoro će navršiti 100 000km )
ima još toga, al da ne nabrajam....