Citiraj:
Autor m4dm4n
Ma ne može se na taj način razmišljati .  Gospodin Iggy sa svojim radnim iskustvom prelazi sve moguće diplome.
|
Dam ti ja gospodina po glavi.
Citiraj:
Autor m4dm4n
Samo radno iskustvo nije dovoljno, 5 godina radnog staža ništa ne znači ako se kvalitetno ne iskoristi. I to je moja poanta priče. Isto kao što 5 godina faksa ništa ne znači ako se kvalitetno vrijeme ne iskoristi. Neki ljudi imaju 40 godina radnog iskustva, ali uzalud im to...
|
Upravo to. Treba (posebno u IT-u) izbaciti price SSS/VSS, jer SSS s par godina iskustva s dobrim pristupom izbacuju VSS-a koji ocekuje da mu sve padne s neba.
Citiraj:
Autor Hamm
teško...barem prema mom iskustvu  ali nije da je nemoguće..opet ovisi o poslodavcu
|
Vjeruj da je. Ne mogu bas nabrajati ljude u detalje, ali... Uz kavu se da popricati.
Citiraj:
Autor Hamm
ja te izjave nisam zamjetio. Jedino što sam zamjetio da svi kažu da je FAX poželjan ako se može i ima prilika. Nije na odmet ali nije ni uvjet. Lakše je s njim ali opet nije garancija.
|
Studij je uvijek pozeljan. Ne zbog znanja (kojeg, u pravilu, u danasnjem IT-u niti jedan studij ne moze dati, bar sto se aktualnih tehnologija tice) vec zbog prilaska problemima, metodologije rada, sirine elemenata indirektno povezanih sa strukom i slicno.
Treba shvatiti da u danasnjem IT-u studiji (globalno) ne daju odgovarajuce znanje. Samim time (a posebno kad su ozbiljni poslodavci u pitanju koji traze znanje, a ne formu) situacija se strahovito komplicira, a u struci u kojoj postoji stalni manjak dobrih ljudi daleko se vise cijeni znanje nego forma.