View Single Post
Staro 11.12.2008., 00:43   #221
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Ma ne može se na taj način razmišljati . Gospodin Iggy sa svojim radnim iskustvom prelazi sve moguće diplome.
Samo radno iskustvo nije dovoljno, 5 godina radnog staža ništa ne znači ako se kvalitetno ne iskoristi. I to je moja poanta priče. Isto kao što 5 godina faksa ništa ne znači ako se kvalitetno vrijeme ne iskoristi. Neki ljudi imaju 40 godina radnog iskustva, ali uzalud im to...
Pa baš to i pokušavam reć. Poanta je da možeš biti SSS i u ped godina stvoriti enormnu prednost u znanju ako ti se poklope prave karte. Al se većini ne dešava, niti većina ima interes za napretkom, nažalost. I sam kažeš da se i 5 godina faksa može ulupati uzalud, a diplomirati i onda očekivati nebuloze. I o tome se priča cijelo vrijeme, nitko a posebice ja, ne osporava vrijednost diplome i znanja. Samo želim(o) istaknuti da iza diplome mora stajati i prava vrijednost. A ne znam zašto kažeš da se ne može tako razmišljati kad sve ovisi o vrsti posla za koju se kandidiraju Slavko (SSS sa 5 godina pametno iskorištenog radnog staža) i Mirko (dipl. oec tek izašao sa faksa). Ako se radi o mjestu komercijalnog djelatnika u nekoj većoj tvrtki, a Slavko ima 5 godina iskustva u branši, zna što je otpremnica, faktura, poznaje robu i ciljano tržište, razrađene komunikacijske vještine, zašto pobogu nije u prednosti nad Mirkom? Razumiješ nadam se, što govorim...

@ Neo - upravo tako. Naprijed i sa voljom.