Jeste li gledali kvalifikacije??
Barrichello brži od Schumachera, Sato u prvom dijelu staze brži od svih, a pošto je najvažnije tamo biti najbrži, možda (ja se nadam, ako se ne okrene po 100-ti put) imamo prvog pobjednika u f1 iz Japana. Žao mi je Trullia, neznam šta mu je sa bolidom, ali Odmah se vidjelo da nešto nije u redu čim po sektoru zaostaje za cca 6s. Valjda je ova nova izvedba Renaulta V10 puno lošija po pitanju pouzdanosti nego ona slabija (što se vidi na prijašnjim utrkama). I da, koliko jedan Indycar može brzo voziti na ovalu?? Pa, BMW je vozio preko 345 km/h na onome dijelu sa set-upom za zavojiti dio. Jeste li čuli da je Cosworth na prodaju? Biti će zanimljivo vidjeti na kojim motorima iduće godine će biti Minardi, Jordan i Jaguar. Kažu da je Jaguar blizu Renaultu (što meni nema nikakvog smisla, jer je ipak Ford kupio Stewart da bi imao tvorničku momčad, a sada odustaje od nje) Jordan Mercedesu, a Minardi Toyoti (napokon će dobiti dobre motore, sada sa ovom slabijom verzijom Coswortha zaista nemaju nikakve šanse).